PREMIUM Hurom H330P sokovnik sivi

729,00 

Zbog velike potražnje dostava u roku 5 do 7 dana.

NOVO
Najnoviji model Hurom sokovnika

VELIKI OTVOR
Otvor za ubacivanje voća i povrća veličine 136 mm

BEZBROJ MOGUĆNOSTI
Cijedite voće i povrće, orašaste plodove i zeleno lisnato povrće i napravite sladoled

SIGURNOST I ODRŽIVOST
Sokovnik H330P izrađen je od materijala bez BPA

Kategorija:

Opis

NOVO: Hurom H330P

Predstavljamo Vam najnoviji model Hurom sokovnika PREMIUM sokovnik H330P s tehnologijom hladne preše 

Hurom H330P je sokovnik s jako velikim otvorom za ubacivanje namirnica, pretkomorom koja sama usitnjava namirnice i na takav način vam olakšava pripremu namirnica za cijeđenje, te izrazito bistrim sokom koji dobijete iz sokovnika.

Održivost 

Najnoviji model Hurom sokovnika je i korak bliže održivosti jer je baza sokovnika proizvedena bez korištenja boja što znači smanjenje emisije ugljikovog dioksida tijekom proizvodnje i pakiranje je napravljeno od recikliranog papira, eco friendly boje i bez folije s mjehurićima.

Sito za sladoled

Sa sokovnikom h330P u paketu dolazi i sito za sladoled za puno ukusnih recepata i zdravih sladoleda. Ono što je klasično kod svih Huromovih sokovnika je metoda hladnog prešanja. To je zdrava i inovativna tehnologija koja minimizira gubitak hranjivih tvari, dok maksimizira boje i okuse kako biste mogli uživati ​​u okusu i fitonutrijentima koje se prirodno nalaze u sastojcima.

Hurom premium H330P dolazi s finim, glatkim metalnim sitom i Ultem vijkom koji osiguravaju savršenu kombinaciju u cijeđenju hladno prešanog soka!

Hurom juicer

Hurom Ultem vijak sa spiralnom strukturom za snažno i efikasno cijeđenje. Čvrsto dizajnirana sita za ekstrakciju bistroga ili gustog soka. Svježi hladno prešani sokovi cijede se zahvaljujući maloj brzini rotacije od 50 okretaja u minuti, što smanjuje stvaranje topline i oksidacije. Ono što je važno napomenuti ovdje je to da je samo mehanizam cijeđenja baziran na malom broju okretaja. Ono što sve kupce ovoga sokovnika jako iznenadi je brzina kojom dobijete čašu cijeđenog soka.

Otvor pretkomore širine 136 mm

Ubacite cijele jabuke i naranče koje nije potrebno rezati! Uistinu možete cijeli ananas bez usitnjavanja ubaciti u pretkomoru i H330P će od njega iscijediti do 4 dcl soka. Na poklopcu pretkomore nalazi se dodatni otvor za dodavanje sastojaka u bilo koje vrijeme, čak i tijekom cijeđenja soka.

hurom h320n

Pametna automatska funkcija pretkomore

Pretkomora od dvije litre osim što nam omogućava ubacivanje većih komada i više sastojaka, ona ih automatski usitnjava kako bismo uštedjeli na vremenu pripreme soka. Ovo preskakanje koraka ručne obrade sastojaka doprinosi praktičnosti i uštedi vremena.

Sokovnik od vrhunskih materijala

Komora za cijeđenje je izrađena od Tritana, koji je toliko siguran u doticaju s hranom, da se koristi i za dječje bočice. Hurom H330P ima sita od nehrđajućeg čelika koja su savršena za izradu bistrih sokova. Prsten sita napravljen od Ultema, izdržati će najveća opterećenja prilikom cijeđenja soka. HUROM je pomno odabrao materijale s velikim naglaskom na vaše zdravlje.

Dodatne informacije

Jamstvo

10 godina na motor, 2 godine na ostale dijelove

Boja

Siva

Materijal

BPA free

Dimenzije

24.8 × 22.3 × 46.2 cm

Težina

9.9 kg

Snaga

200 W