Uvjeti kupnje

Korištenjem ovih internetskih stranica krajnji korisnik odnosno kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Uvjetima kupnje i svim ostalim stavkama poslovanja.

Enzita d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti Uvjete kupnje. Promjene stupaju na snagu danom objave na web stranici enzita.hr.

Vlasnik registrirane domene enzita.hr je društvo Enzita d.o.o.

Enzita d.o.o. jamči vrhunsku uslugu i maksimalnu vrijednost za novac. U slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku od 14 dana od dana primitka nakon čega ćemo vam vratiti vaš novac.

Prodavatelj, korisnik i kupac

Prodavatelj je društvo Enzita d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Avenija Dubrovnik 15 (Zagrebački velesajam, Paviljon 14a) 10 020 Zagreb Hrvatska, OIB: 46586111435.

Korisnik je posjetitelj ovih stranica.

Kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem internet bankarstva, Paypala, kreditnom ili debitnom karticom, Keks payem, kriptovalutama ili pouzećem.

Dostava

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe General Logistics Systems Croatia d.o.o., a roba se u najvećem broju slučajeva šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe.

Dostava je besplatna za sve narudžbe za cijelu Hrvatsku, a robu ćemo Vam nastojati isporučiti u roku od 2 do 10 radnih dana od zaprimanja narudžbe, odnosno 2 do 10 radnih dana od zaprimanja uplate (ako ste odabrali platiti virmanski).

Više informacija o dostavi i uvjetima dostava nalazi se ovdje.

Kupovina i registracija

Na enzita.hr internet trgovini imate mogućnost završiti kupovinu bez registracije. Ipak, ako se prilikom kupovine odlučite registrirati, kreirat ćemo vam osobni profil kojim možete pratiti status svojih narudžbi i ostvarivati popuste na buduće narudžbe.

Minimalni iznos narudžbe na webshopu iznosi 1 € (7,5345 kn).

Online plaćanje

Na enzita.hr webshopu postoje razne mogućnosti plaćanja – gotovinom prilikom preuzimanja, općom uplatnicom/virmanom, debitnim i/ili kreditnim karticama do 24 rate bez kamata.

Više informacija o plaćanju i uvjetima šlaćanja nalazi se ovdje.

Primjedbe i prigovori

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, Internet trgovina enzita.hr (Enzita d.o.o.) omogućuje vam da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na email adresu info@enzita.hr ili putem pošte na adresu sjedišta: Enzita d.o.o., Avenija Dubrovnik 15 (Zagrebački velesajam, Paviljon 14a), 10020 Zagreb.

Po primitku prigovora potrošača potvrdit ćemo primitak pisanim putem te ćemo odgovor dati, u pisanom obliku, u roku od maksimalno 15 dana.

Povrat kupljene robe možete izvršiti u roku od 14 dana od primitka, ako se predomislite o kupnji.

Više informacija o povratima, reklamacijama i materijalnim nedostacima nalazi se ovdje.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Enzita d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Enzita d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Više informacija o privatnosti i sigurnosti pročitajte ovdje.

Izvansudsko rješavanje potrošačkih sporova

U slučaju eventualnog spora Enzita d.o.o. i potrošač će spor riješiti mirnim putem, a ukoliko nije moguće nadležan je stvarno i mjesno nadležan sud u Republici Hrvatskoj uz primjenu hrvatskog prava.

Rješavanje sporova je moguće pred drugim centrima za mirenje.

Regulativom EU od 15.2.2016. diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju moguće je riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

Obavijest o kolačićima

Naša internet stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim narudžbama. Nastavkom pregleda web stranice enzita.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih prateći upute u na ovom linku kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj.

Više informacija o kolačićima pročitajte ovdje.

Informacije o društvu

Naziv društva: ENZITA društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
Adresa sjedišta: Avenija Dubrovnik 15 (Zagrebački velesajam, Paviljon 14a), 10020 Zagreb, Hrvatska
Adresa elektroničke pošte: info@enzita.hr
Info telefon: 01/2 086 086

Internetska trgovina otvorena je za narudžbe od 0-24, a sva pitanja vezana za kupovinu možete slati na email: info@enzita.hr

Poslovni subjekt upisan je u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu/ MBS: 080746527 / OIB: 46586111435

Poslovni račun otvoren je u Erste&Steiermärkische Bank d.d.
IBAN: HR47 2402 006 1100 586 596