Hurom HW XXL profesionalni sokovnik

1.771,00 

XXL PAKET – 3 komore za cijeđenje + SMART Set pretkomora s velikim otvorom.

ZA POTREBE UGOSTITELJSTVA – 3 komore za cijeđenje + SMART Set pretkomora s velikim otvorom.

KVALITETNI MATERIJALI – Nehrđajući čelik, Tritan poliester i Ultem čine ovaj aparat robusnim i spremnim za sve uvjete rada (težina sokovnika je 9 kg)

BPA FREE – Komora i ostali dijelovi koji dolaze u doticaj s namirnicama su izrađeni od vrhunskog Tritan poliestera i Ultema.

SKU: HU-10-HWSBE18SET Kategorija:

Opis

Profesionalni sokovnik Hurom HW XXL (H22) razlikuje ovaj sokovnik od svih ostalih na tržištu je izuzetno veliki otvor za ubacivanje namirnica.

Kao i njegov prethodnik komercijalni Hurom sokovnik HW (H18), namijenjen je za upotrebu u JUICE barovima, restoranima, kafićima i hotelima.

Izuzetno lako cijeđenje soka će povećati efikasnost u vašem ugostiteljskom objektu. Ono što je najvažnija karakteristika ovog sokovnika je to da on cijedi sok dok vi radite nešto drugo. Dovoljno je samo ubaciti namirnice u njega, pokrenuti motor i pričekati da on sam iscijedi sok. Za to vrijeme vaši djelatnici mogu pripremiti kavu, složiti kolač na tanjur ili zagrabiti kuglu sladoleda. Cilj Hurom H22 modela je da vam osigura dodatnog vremena koje možete iskoristiti na nešto drugo.

Ovaj profesionalni sokovnik je dugoročna investicija. Mnogi ga koriste čak i u velikoj proizvodnji sokova za cijeđenje posebnih vrsta namirnica koje je gotovo nemoguće kvalitetno iscijediti na klasičnim industrijskim prešama. U svakom komercijalnom okruženju uspješno će odgovoriti na izazove koje pred njega postavite.
Maksimalna iskoristivost namirnica prilikom cijeđenja je ono što je svakom bitno, stoga je Hurom kod projektiranja HW modela na to stavio posebnu važnost.

Vašim gostima ponudite najbolje.

Poslužujte sok koji neće promijeniti boju i okus, imati pjenu i neželjene komade voća i povrća kao niti razdvajanje sastojaka u samoj čaši.

Izrađen je od jakih i kvalitetnih materijala, najbitnijih komponenti koje mu pomažu da bude uspješan. Kućište sokovnika je proizvedeno od brušenog nehrđajućeg čelika koje je snažno i visoko otporno te dugoročno izdržljivo. Značajka ovog profesionalnog sokovnika je i LED zaslon sa svjetlosnim označavanjem radnji koje poduzimate. Dijelovi sokovnika u kojima se izrađuje sok izrađeni su od plastike koja ne sadrži BPA čime je uklonjen rizik kemijske kontaminacije soka, a vijak i dijelovi sita su izrađeni od ultem-a, plastike koje je 8 puta snažnija od prosječne.

Hurom HW XXL paket dolazi s 3 komore za cijeđenje + SMART Set pretkomora s velikim otvorom, a to vam kao profesionalnim korisnicima omogućuje neprekidno korištenje budući da samom zamjenom komora neometano nastavljate s radom. Okusi od prethodnog cijeđenja time se ne miješaju s okusima novog soka. Ne gubite vrijeme na čišćenje sokovnika, a samim time povećavate brzinu i efikasnost u radu. Osim toga, dobivate i 1 krupno sito za SMOOTHIE ukoliko poželite poigrati se s receptima u kojima je potrebna gušća tekstura soka.

 

Hurom sokovnike karakterizira FUNKCIJA SAMOČIŠĆENJA. Naime, nakon korištenja jedne komore za cijeđenje u nju ulijte vodu i upalite motor te propustite vodu van. Nakon završetka radnog dana, otvorite komoru i isperite pod mlazom tople vode.
Brzo i lako!
Nije potrebno rastavljanje i pranje nakon svakog korištenja.